За нас

FC FINANCE-CONSULT е дружество с ограничена отговорност основано на 4 април 2005г в град Прага, Чехия от инж. Асен Караилиев. Дейността на фирмата се състои в консултации и услуги в областта на недвижимите имоти, финансите и инвестициите. Първоначално компанията предлага имоти за продажба в България, Турция, Гърция, Испания, Франция и Чехия. Малко по-късно тя се специализира в областта на недвижимите имоти в България. 

След световната икономическа криза през 2008 г. компанията не само, че не прекрати дейсността си, както много други в тези икономически трудни времена, но напротив, засили пазарните си позиции. Успяхме да стартираме нова финансова услуга - продажба на недвижими имоти на разсрочено плащане до 10 години с 0% първоначална вноска. Тази стъпка беше решаваща за по-нататъшното развитие на компанията. През 2009 г. разширихме портфолиото си от услуги и предложихме на клиентите ни управление на недвижими имоти с възможност за отдаване под наем, летищни трансфери и екскурзии.

На 4-ти април 2022 г. нашата компания отпразнува 17 години международна дейност. В продължение на повече от десет години бяхме единствената компания на чешкия и словашкия пазар, която продава недвижими имоти в България. По време на своето съществуване, фирмата е сключила договори с почти 50 чешки и словашки агенции за недвижими имоти, които реализират нашите апартаменти на морето и посредничат при продажбата им.

Нашата компания е обучила десетки брокери и агенции. Някои от тях вече са независими самостоятелни юридически лица. Чрез свързани партньорски фирми и физически лица притежаваме голям портфейл от имоти по българското крайбрежие.

 

 

Успяхме да дадем на българските ни и чуждестранни клиенти много повече от един апартамент. Направихме близки българските традиции, дух и култура за много от тях чрез индивидуален подход и лично отношение. С 25 годишния си опит  успяхме активно да участвахме в промяната на Черноморието към по-добро. Помогнахме на България и на много български семейства с преки чуждестранни инвестиции за милиони левове.

С удоволствие поддържаме приятелски подход към нашите клиенти, а тяхното удовлетворение е наш приоритет. Очакваме с нетърпение да работим за Вас.

За нас в пресата в Чехия и България