Финансиране и имоти на разсрочено плащане

Чрез нас можете да закупите имот на брега на морето на месечни вноски в напълно завършени комплекси с разрешение за ползване.

Договорът се сключва директно с нашата компания FC FINANCE-CONSULT или с някое от нашите дружества в България, което е собственик на имота. Поради факта, че повечето от апартаментите са наша собственост, можем да си позволим да ги предлагаме на разсрочено плащане. Без да изискваме удостоверения за доходи, данъчни декларации и банкови извлечения. Можете също така да кандидатствате за заем във вашата банка. 

Погасителните вноски могат да бъдат разпределени за период до 7 години (до 10 години за по-скъпи апартаменти). Първоначалната вноска е мин 20% от цената на имота. Имотът може да бъде изплатен предсрочно по всяко време без никакви санкции и ще ви бъде опростена лихвата за следващия период. Лихвата е 0%, ако погасителния плаен е до 1 година; 5,2% годишно, ако се погасява за срок до 3години или 9,7% годишно, ако се погасява за 7 години.

Имотът се прехвърля при нотариус след заплащане на 100% от цената, но може да бъде ползван веднага след подписването на договора, платена първа вноска и заплащане на фактурата за поддръжка на жилището. За да закупите апартамент на изплащане ви е необходим само валиден документ за самоличност, а покупката на имот на морето никога не е било по-лесно и по-евтино.

Интересна е възможността за покупка на имот с гарантиран доход от наем. Може да научите повече по темата ТУК.

Финансово и инвестиционно консултиране

Консултантски услуги в областта на недвижимите имоти в България и чужбина.

Специализирани сме във финансови и инвестиционни консултации в областта на недвижимите имоти в България и чужбина. Съдействаме на клиенти при сделки по сливане и придобиване в сектора на недвижимите имоти, като например закупуване на хотели или търговски помещения. 

В областта на недвижимите имоти предлагаме:

 • консултантски услуги в областта на сливанията и придобиванията (M&A).
 • консултиране и организиране на сделки и транзакции.
 • финансиране на сделки и транзакции.
 • оценяване и продажба на предприятия.
 • банково и частно финансиране за покупка на недвижими имоти в България.

Гарантиран наем

Kупете си луксозен имот на брега на морето с гарантирана доходност от отдаване под наем и с възможност за разсрочено плащане до няколко години.

Предлагаме два варианта на гарантирана доходност от наем:

Вариант 1: 

За някои апартаменти предлагаме 5% гарантирана годишна доходност от наем с възможност за плащане до 3 години напред. Това означава 15% възвръщаемост, платена предварително. Свържете се с нас за повече информация - office@finance-consult.cz

Вариант 2:

Инвестиция с гарантиран доход от 5,35% или 3,45%!

Инвестиция с гарантиран доход от 5,35% или 3,45%!

Продаваме луксозни имоти на брега на морето с гарантирана доходност от отдаване под наем. Плащането може да бъде разсрочено за период до 7 години, а първоначалната вноска е от 20%.

Ако се интересувате от стабилен и гарантиран доход от наем на вашия имот, FC FINANCE-CONSULT предлага следните възможности:

 1. Гарантиран доход от наем в размер на 5,35%. Можете да сключите договор за срок до 5 години. Размерът на печалбата от наем се изчислява въз основа на продажната цена на имота. Приходите се изплащат на собственика ежегодно след края на летния ваканционен сезон, в средата на октомври. През периода на договора апартаментът е под управлението на фирмата-изпълнител и собственикът няма право да го ползва.
 2. Гарантирана доходност от наем в размер на 3,45%. Договорът може да бъде сключен за срок до 5 години. Печалбата от наема се изчислява върху продажната цена на имота. Наемът е фиксиран за 2 последователни месеца в годината, единият от които трябва да е юли или август. Освен през тези два месеца апартаментът може да се използва свободно от собственика.

Офертата е за апарт-хотел на брега на Черно море, в района на Свети влас. 

Районът на комплекса е голям, от затворен тип и охраняем целогодишно. Предлага много открити пространства със зеленина и много места за разходки и отдих. Има богата програма за деца и места за почивка и релаксация за възрастни.

В комплекса има:

 • Плувни басейни с водни пързалки.
 • Спортни игрища, свободен достъп до настолни игри: въздушен хокей и тенис на маса.
 • Отлични условия за хранене под формата на бюфет, а ла карт, снек бар или воден бар. Ресторантът в комплекса е един от най-добрите в курортите Слънчев бряг и Свети Влас.
 • Персоналът на рецепцията е на разположение по всяко време, 24 часа всеки ден през високия сезон и от 9:00 до 16:00 часа през ниския сезон.
 • Апартаментите са напълно оборудвани, уютни и комфортни. Освен това от терасата им се разкрива прекрасна гледка към морето.
 • Хотелът е нов, построен с качествени материали и отговаря на най-високите стандарти.

Сега имате възможност да закупите апартамент в най-добрия комплекс на българското крайбрежие. Без съмнение това място ще се хареса на вас и вашето семейство. Цените на апартаментите варират от 60 000 до 600 000 евро, като можете да избирате от малки уютни студиа до луксозни апартаменти с 3 спални.

Собствениците на апартаменти трябва да плащат следните такси и данъци годишно:

 • Таксата за управление и поддръжка е 14,50 евро на квадратен метър годишно + 20% ДДС.
 • Поддръжката на телевизионна и интернет връзка и карта за достъп е 215 евро на година.
 • Сумата на застраховката за апартамент тип студио е 40 евро, за апартамент с една спалня - 50 евро, а за по-големи апартаменти - 60 евро на година.
 • Таксата за електричество, вода и извозване на боклука е 30 евро на година.
 • Данъкът върху недвижимите имоти и таксата за битови отпадъци се заплащат от фирмата-изпълнител и са в размер, определен от община Несебър.
 • За всякакви ремонти, обновяване на сгради или разширения в района собствениците на апартаменти не плащат допълнителни такси.
 • Апартхотелът предлага редица допълнителни услуги срещу допълнително заплащане.
 • Апартаментите и целият комплекс са подходящи за целогодишен престой.

Възможности за финансиране

Предлагаме разсрочена продажба на равни месечни вноски за срок до 7 години. Първоначалната вноска е от 20%. Частно финансиране - без доказване на доход - лесно и просто с максимален срок на кредита от 7 години. Безлихвен период до 12 месеца.

Предлагаме на разсрочено плащане на апартаменти в комплекси с открити басейни и всички удобства на закрито. Възможност за приходи от наем. Крайната цена не е обременена с комисионна на агент по недвижими имоти. Какво ви е необходимо за това? Само с валидна лична карта!

 

Финансиране от FC FINANCE-CONSULT

Ако решите да закупите имот от нашата компания, ние предлагаме няколко възможности за финансиране:

Първоначалната вноска е поне 20% от цената на имота. Останалите 80% могат да бъдат изплатени чрез разсрочено плащане:

 • Разсрочено плащане за една година от подписването на договора, без лихва.
 • Разсрочено плащане до 3 години с лихва от 5,2 % годишно.
 • Разсрочено плащане за срок до 7 години при 9,7 % годишна лихва.

Възможност за ползване или отдаване под наем на апартамента след заплащане на поне 20% от сумата.

Ако проявявате интерес към офертата, моля не се колебайте да ни изпратите имейл на адрес: office@finance-consult.cz

 • Разгледайте снимките от комплекса ТУК 
 • Пълна ценова листа на апартаментите ТУК pdf, xlsx ТУК